Blogi       ::       Gottfrid       ::       Hillside Forgotten Gold       ::       Muistoissa       ::      

HILLSIDE FORGOTTEN GOLD


Hillside Forgotten Gold on juhannuksena 2016 syntynyt New Forest ori. Frodo on meidän oma varsaprojekti, jota on suunniteltu huolella vuosia. Frodon emälinjalta tulee paljon suoritusponeja. Emä Hillside Yavanna, jolla on Frodon lisäksi yksi vanhempi jälkeläinen. Yavannan emä Elbereth on kantakirjattu I palkinnolla. Sillä on kuusi jälkeläistä, joista neljä on osallistunut ja sijoittunut ponibreederssissä ja kolme voittanut vähintään kerran. Vanhin jälkeläinen Fangorn on kenttäratsastuksen SM-mitalisti. Nuorin jälkeläinen on syntynyt 2013. Elbereth on AB jälkeläispalkittu. Elberethin emä Kotimäen Lumiere on A jälkeläispalkittu. Sillä on seitsemän jälkeläistä.

Frodon isä on alkuperämaasta tuotu nuori ori Vernons Vision 43 NF. Ori on hyväksytty jalostukseen Englannissa.  Frodo edustaa orin toista jälkeläisikäluokkaa. Vision polveutuu hyvästä suorittaja suvusta.


Frodo on meidän perheen toinen foresti, josta on kovat odotukset tulevaisuudelle. Edessä siintää lasten ratsun tehtävät, mutta sitä ennen matkan varrella on paljon koitoksia. Päätavoitteena lähivuosille on ponioripäivät.


5.9.2017 Tamma- ja varsanäyttely Kouvola I-palkinto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti